måndag 11 mars 2013

Om Helgen!!

I julas fick jag, Maja & mamma likadana julklappar från Anders (min man) &Joel (min svåger)!! Det va en grym julklapp!! Biljetter till Genrepet till Melodifestival Finalen på Friends Arena!!

Så i Fredags va det äntligen dags!!! 
Vi hade en härlig kväll med en bit mat, öl, schlager & skratt!! 

Att gå på genrepet på Fredagkvällen är i min värld genialiskt!!! För egentligen är det ju gjort för TV. Artisterna sjunger ju in i kameran men det är väldigt kul att se hur det går till, få en preview, bara studiomannen Henric von Zweigbergk i sig är ju underhållning på hög nivå & det är ju en härlig stämning i Arenan.
Sämst? Danny verkade rätt uppgiven & dabbade sig flera gånger (tur att han ändå skärpte sig lite till finalen). Och Carola ska vi inte ens prata om.. Saknade skämskudden. Och att pappa låg hemma & mådde jätteilla av cellgifterna. #Satansjävlaskitcancer!!! Tror att han lätt kunnat byta mot en kväll schlager och det säger inte lite...  ;-D

Och så ser man sen finalen hemma i TV-soffan där den ändå gör sig bäst!!!!

Och till min stora glädje vann min & Astrids Favorit Robin Stjernberg! Den låten växer fortfarande!!  Mamma hamnade på samma tåg hem som hans lyckliga & pratglada pappa i Söndags och passade på att gratulera.  :-D 

På söndagen vankades det dop för lilla Felicia. Hon har blivit så stor sen jag såg henne i Julas. Så himla fin, långhårig & tillfreds. Ser fram emot att bo under samma tak som henne (och alla andra oxå såklart) en hel vecka i Sälen. 
 Astrid började på topp och va jätte duktig i kyrkan, endast med lite hjälp av pappans telefon på slutet...
Sen blev det faktiskt bara värre.. JOOO!! Jag älskar min Astrid men ibland tar hon musten ur oss alla. Hon sprang runt, drog, pillade, nallade av gästernas mat & slet i allt. Som grädde på moset lyckades hon gå in i ett rum hos Jocke&Josefine, vred om nyckeln & tog ut den ur låset..........  Inlåst!!!!  Då började jag fila på min uppsägning.. :-/  Anders & några till försökte truga henne att stoppa in nyckeln i låset igen & lägga den på ett papper under dörren. Då slog det Jocke att han nog har en till nyckel. Och Yeees den passade!
Då va jag helt slut & hade jag inte kört sen skulle jag tagit mig ett stort glas vin (och jag gillar inte ens vin)!! Bilresan till nynäs & 2 av dom 3½ timmarna båtresa blev oxå ett litet helvete. Hyllar mig själv för att vi tog hytt. Hon skällde, tjatade, gormade & höll på. Tillslut somnade hon & så va det bara att bära ut i bilen & sen in i sängen. Men trots lååång dag & stökig hemresa vaknade hon kl 07!!!

Detta är nu 3:e veckan Anders jobbar i Sthlm. Jag är helt slut, sömnstörd, lättretlig & nästan uppgiven. Längtade sååå till jobbet imorgon men så har Agnes varit jätte dålig i magen idag & klagat över att hon känner sig dålig i morse så då blir det VAB för mig & inge dagis för något av barnen imorgon. Misstanke om Magåkommor betyder båda barnen hemma!! KUL!!  :-(  Verkligen Skiiiiit kul!!!!

Har flera gånger idag spanat i kalendern på när jag ska kunna ta en helg ENSAM i Stockholm näst... Måste få luft! Samtidigt måste jag & Anders få träffas & kunna prata lite. Endel saker som ska roddas med framöver.  :-D Så om möjligt skulle jag nog gärna sno med honom till Stockholm! Vilken dröm!!

En fin helg med mello, mamma&Maja häng & intensiv 3åring som tagit stooor plats alltså!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar