lördag 30 mars 2013

När man hittar den där man letat efter.....

Idag drog vi iväg på en liten loppisrunda igen. Väjern & Tanums Loppis! På Väjern hittade jag Bonniers Kokbok från 1960 (tryckt 1980). Omslaget är lite slitet men annars i fint begagnat skick. Full av härliga bilder & spännande recepet som tomatgele, aladåber & annan "brun mat". Sugen på att testa några riktigt "klassiker".


Men nu till dagen bästa, roligaste & UNDERBARASTE FYND!! Förra sommaren hittade jag 9st små muggar. Det va kärlek vid första ögonkastet & i julas va dom så fina till glöggen. Dom funkar även fin fint till espresso. Däremot har jag letat, googlat & frågat runt efter vartifrån dom kommer, man blir ju så nyfiken på sina favoriter. Enda som skrivits som svar på forum är att dom nog kanske kan va tyska.. 

NU VEEEET JAG!!


STEULER dom är Tyska alltså!! 
Ruset i kroppen när jag såg kannan stå där i toppen skick på Tanums Loppis va helt galet!! Sög den direkt & släppte den inte!!
100kr (den är säkert inte värd mer men för mig är den värd mycket mer) skulle dom ha för den & så hade jag hittat en makalös duk precis innan.. Den kostade 75kr. Jag som inte ens hade 100kr i börsen. :-S
  

Så jag tänkte att nu måste jag pruta & jag MÅSTE lyckas!! Sagt & gjort och hon köpte faktiskt mitt förslag: du får 100kr för allt! 


spana in duken som är i toppskick!

Galet nöjd med dagens fynd!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar