torsdag 14 mars 2013

Seeemester!!

Efter en enda dag på jobbet denna veckan känns det lite overkligt & konstigt att åka iväg i 2veckor!! Det va faktiskt sååååå kul att vara tillbaka & få jobba lite. Dom här dagarna hemma med barnen har verkligen tärt på mitt tålamod & psyke helt ärligt!! Kanske kan vara bra för oss alla att komma iväg & få göra annat än jobba,tvätta,diska,bråka om kläder,mat,leksaker,lagamat,hämta dagis osv osv osv

Vi börjar med att fira svärfar som fyller jämt i Sälen i 1vecka!!!  Vi ska hjälpas åt att laga middag olika kvällar i stugan. Har precis kommit på vilken maträtt jag ska laga till gänget i veckan.  :-D Sen ska det bli så härligt att få lära barnen & Anders ;-D att åka skidor!! Och att också få swoooscha ner för backen alldeles själv som jag faktiskt inte gjort sen Agnes låg i min mage!!!! 

En härlig vecka med Anders familj i fjällen alltså!!! 

Sen är det dags för underbart påskfirande i stugan, för att återvända till Gotland för att bara 2-3dar senare åka österut igen känns meningslöst både tidsmässigt & ekonomiskt så vi kör en helvecka på Tegelstrand också!! Blir loppis, påskfirande, lite fix i stugan & bara massa skön tid ihop!!

Tänk att förra påsken flyttade vi hit till Gotland. 6/4 är det 1år sen!! Det har varit ett långt, kallt, spännande, omtumlande, roligt & osäkert år. Men nu är vi påväg att få stabilitet och ordning & reda på det mesta med framtiden.

Det blir en välförtjänt semester med tid för oss att planera, ladda & bara vara! För resten av 2013 kommer bli spännade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar