tisdag 26 mars 2013

Min första PMU-Loppis..

Igår när vi va i Uddevalla vid 11 för att hämta pappa så googlade jag runt & hittade en av Pingstkyrkans PMU-Loppisar. Vi körde dit men tyvärr öppnade dom först 15... Vilken tur i oturen att vi skulle in till Tandläkaren med Agnes som åter igen slagit i sin tand (i Sälen) och hade tid kl 15 med henne. Så vi körde "hem" och lämnade "Vinga" & Astrid, åt lite lunch sen drog vi till Uddevalla igen. Anders & Agnes gick till Tandläkaren & jag körde bort till loppisen och ställde mig i kö. Heeeelt galet! När dom öppnade va det nog över 100pers som väntade.

Tillbringade en timme där inne och hittade både lite smått och gott!!
En ny jättefin Tyskvas! Märkt: W-Germany 264-40. 125kr

En lite vas från Bornholm märkt m fiskstämpeln & 6135. 10kr En grön fin ISI vas. 20kr En Steninge kruka "RUTA" 10kr och lite fina bestick 15kr  & en "lilleman" 5kr

Och till barnen blev det lite att läsa 14kr & ett par byxor till Agnes 20kr.

Agnes tand då? Jo den fick sitta kvar. Men hon misstänker att roten kan ha gått av. Så vi ska till Tandläkaren när vi kommer hem igen. Om den är av måste den kanske opereras ut när hon tappar tanden.


2 kommentarer:

  1. Jag gick på gymnasiet i Uddevalla! Vi är också här i krokarna, hos mina föräldrar som bor 3 mil norr om Uddevalla. Hoppas ni har det mysigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är 5mil norr om Uddevalla. Så underbart här!! Hoppas ni också har det fint!!

      Radera