tisdag 12 mars 2013

Mina loppis favoriter: Stavangerflint!!

Våran vardagsservis består av Stavangerflint "Flamingo" & "Kontiki"... Dom finns i mängder av färger & former. Och så "Kontiki" som sticker ut lite!! Här har ni en bråkdel av våra delar...

2st eldfasta... Har 3 andra större i grönt&brunt också.


2st karotter m lock & en kanna (perfekt till saft & när Anders storkokar sås)!


Vi har gröna mattallrikar, ljusgula mindre tallrikar till barnen, gröna assietter & djupa tallrikar i både grönt, brunt & underbara "Kontiki"....

Så galet snygga enligt mig!!

Och i en låda någonstans ligger ett gäng koppar m fat, Te-kanna, en gräddkanna & en sockerskål.
Toppen med stavanger är att det finns mycket på loppisar, till en rimlig peng, är snyggt & tåligt!! Perfekt vardagsporslin alltså!!


1 kommentar:

  1. Hej! Kommer inte ihåg om jag presenterat mig tidigare här? *virrpanna* Är iaf en av dina läsare! Halkade in här när jag googlade ett loppisfynd o. gillar din blogg som mixar det mesta. Är löjligt förtjust i Stavangerflint o. har en ganska stor grön servis men har helt missat den gula varianten! Å Kontiki.. så snygg!

    Tycker dessutom att det är lite spännande att läsa om Gotland. Nu vet jag vilka loppis som ska besökas i sommar =) Min sambo är uppväxt i Tofta o. vi besöker ön ibland (eller allt för sällan enligt mig). Vi bor strax utanför Sälen. Hoppas att ni får en trevlig semestertripp där! Sälen har mkt som kan gillas!

    SvaraRadera