tisdag 28 januari 2014

Smartphone saknad & isbana.

Idag har jag haft en skön ledig dag. Har mest varit hemma, städat, vikt tvätt, diskat, kollat morgon TV, och pysslat lite smycken..  Att sitta vid tvn & tova går utmärkt.


Va även en sväng till Hemse för att hämta ut min julklapp från jobbet (sådan där man får välja ur en lite katalog) valde en ny mjuk morgonrock, handlade lite mat & hämtade även ett intyg från min läkare på mina "flygtabletter" (Starkaste Sobrilen) att visa i tullen om det blir några frågor. Att ta med in starka tabletter i USA är inte något man bara plocka med sig i handbagaget nämligen. Vad jag läst ska man antingen kontakta ambassaden eller ha skriftliga intyg, kartong med "taggen" kvar & bara ta med den mängden man behöver för vistelsen. Bara det gör mig lite stressad.. Tänk om jag inte skulle få ha med dom & isf stå utan vid hemresan. :-S Men nu har jag ALLT på papper så det borde väl inte bli något problem.

Sen hämtade jag barnen och mötte upp Cilla & Emma med ungar på Stangmalmen där vi spolat is senaste veckan. Eller vi....Jag har bara varit där en gång men Anders & dom andra desto fler. Nu va isen översnöad men vi skottade fram den & ungarna åkte hej vilt! Isen mäter typ 10*15meter men vi fick bara fram en bråkdel idag. Så himla lyckat & urmysigt! Agnes har blivit jätte duktig. Astrid valde att rätt snart åka runt på skorna istället. Men kul hade dom iaf allihopa. Och på Torsdag har vi bestämt att vi åker dit på kvällen med alla ungarna & varm choklad. Hoppas kyla håller i sig så vi hinner med många mysiga kvällar på isen framöver. Ungarna blir så härligt slöa på kvällen sen också. ;-D

 Här hade jag haft en eller flera härliga bilder från isen om jag haft en klok telefon. Min telefon kom fram till verkstaden IDAG!! 6 dagar efter att jag lämnat in den... Det går undan...
Hoppas det går snabbt nu så jag snart får tillbaka en lagad lur eller i bästa fall en ny.

SUCK!!! Imorgon är det 1 veckan sen jag lämnade in den.. Han sa MINST 2 veckor.... Känns INTE så kul nu längre!
Saknar min kamera JÄTTEMYCKET, att kunna googla fram recept i affären, Instagram & att kunna prata i telefon i bilen. Finns ju inget headset till denna gamla skrutten. 
Enda fördelen är att man aldrig behöver laddad dom. Har laddat en gång när pluttarna va nere på 2 efter 4dar. Och så har jag pratat mer med vänner/familj för att skicka sms är så bökigt..

Jättenyttigt med detox men det känns på något sätt som att jag är lite utanför världen & inte hänger med lika bra utan tillgång till nyhetsuppdateringar, min telefonbok & facebook. Well well bara att härda ut & hoppas att det lönar sig. Lön för mödan vore en ju ny telefon som i bästa fall håller i 1år till. För att binda upp sig på ett abonemang + ny telefon i 2år hos TELE2 och luren man får bara håller i 1år känns ju jävligt värdelöst!! Kommer nog bli lite jobbig mot TELE2 om det inte löser sig kan jag lova....

Förresten vad är det som hänt här på bloggen!? På bara några dagar har jag gått från 40-50 besökare till 80-90 unika besökare!?  har någon av er delat inläggen eller har jag fått med något populärt sökord måntro? Hur som helst väldigt kul & smickrande..  Välkomna alla nya läsare, hoppas ni ska trivas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar