onsdag 8 januari 2014

Direkt från sjukstugan...

Sen i fredags har jag känner mig krasslig och i söndags borde jag nog varit hemma från jobbet för då tittade kunderna konstigt på mig när jag hostade & nös i kassan. Men det är ju så jobbig att sjukanmäla sig. Speciellt då jag skulle öppna. Så jag körde på.. Men när söndagens arbpass led mot sitt slut så insåg jag att det va dags att stanna hemma några dagar.. 
På nätterna har jag knappt sovit pga hostan. Försökte tom sova sittandes på knä på golvet m huvudet i sängen för att hålla mig upprätt... Gick sådär.
Dessutom har det varit stört omöjligt att få vila både på mån & tis då barnen varit hemma plus att Anders har en envis öroninflammation där penicillinkuren inte hjälpt. Och så är jag jäkligt dålig på att varva ner & blunda för alla "måsten" som tvätt, mat & disk. Så jag har kört på markservicen här hemma. Men nog läkt endel ändå. Hostan va bättre inatt & munsåret & blåsorna i munnen är borta idag.. Skoja att immunförsvaret varit i botten... 

Men i morse va det äntligen dags att lämna barnen på skola/förskola och tvingade ner mig i soffan. Har sett 2 filmer, ätit 2 mål & tom slumrat en stund här i soffhörnan bland kuddar & yllefiltar. Och jag har bara startat 2 tvättar & plockat ut&in diskmaskinen en gång.... Faktiskt hur skönt som helst! 

Nu ligger jag här... Slösurfar, bloggar & lyssnar på "stjärnorna på slottet".

Jag klarade det!!!! Nästan en hel dag i soffan och jag känner mig redan bättre. Det behövs ju endel energi för att kroppen ska orka ta itu med en sådanahär förkylning. Så en dag till (ledig enl schema imorgon) här hemma så är jag "fit for fight" att jobba kväll på fredag & redo för att åka till Sthlm på lördagen!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar