söndag 19 januari 2014

inget särskilt...

Har jobbat hela helgen & ikväll åkte Anders till Sthlm. Som tur va är det bara för 1dygn. Jag är ledig imorgon & ska ägna dagen åt dom vanliga "Ledig-dag" sysslorna. Dvs Städa, tvätta, diska, vika tvätt, bädda nytt & försöka hinna laga lite matlådor också.

Hoppas kunna sova någolunda klokt inatt (om inte Astrids hosta blir ännu värre vill säga) när vi (jag & barnen) har lite mer plats i sängen. Haft en superstel, knutig & öm nacke hela helgen pga att jag sovit risigt i helgen & varit ledig+sjuk rätt mycket senaste tiden då vänjer man sig av med jobb-rörelserna & stelheten är ett faktum första dagarna.

Igår kväll satt jag uppe rätt sent. Kollade P3 Guldgalan & slipade, klippte & gjorde klart flera smycken. Börjar bli en hel massa nu & snart kommer ett paket från Maja med ännu mer material. Jag är sååå nöjd & skulle nog vilja behålla dom flesta själv. :-D Har plockat ut lite åt mig själv men resten hoppas jag blir sålt. Vet bara inte riktigt var & hur jag ska börja bara... Bloggen, facebook eller kanske kolla intresset på Tradera??

Ikväll orkar jag inte slipa & väsnas så snart ska jag sträcka ut mig i soffan med en New York guidebok som en snäll kollega lånat ut. Guideböcker kan kanske verka hysteriskt men jag har NOLL KOLL på New York & är en människa med ett lätt kontroll behov ;-) och vill gärna ha lite koll på vad som finns, hur det "funkar" & vad man kan hitta på. Och så längtar jag redan ihjäl mig & är så nyfiken att jag inte kan vänta. I veckan har jag tid hos min läkare för att skaffa flyg-piller. Just nu känns det inte som ett problem då jag är så peppad men jag gissar att jag som vanligt kommer vara ett nervöst vrak dagarna innan resan.

Brasan är igång, barnen i säng (varav en sover) och jag har släckt lamporna i köket så jag slipper se diskberget. Nu ska jag drömma mig bort till New York. 71 dagar KVAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar