torsdag 6 februari 2014

Den där JÄ*LA dimman!!!

Imorse kom svärmor vid 05:45 & jag kikade ut. Ingen dimma vad jag såg. Så jag tog det lugnt, hällde upp kaffe & pratade lite. Körde ut från tomten vid 05:55 men när jag kommer upp till vägen anar jag dis & när jag kör ut ur Stånga påväg mot Linde är dimman som en mjölkig vägg! Jag ser INGENTING mer än 1m framför mig. Hjälper inte ens med att slå av helljuset.
Får total panik & inser att jag kommer bli sen till jobbet. Ringer 118100 då jag inte kunde minnas jobbnumret & meddelar sen min kollega att jag är påväg men blir sen. Låg runt 60km/h hela vägen in... Seeegt!
Fyyy va jobbigt det va. Och jag va ju så galet trött också. Orkade knappt titta ut i den vita gröten och att vara 100% focuserad heeeela tiden va så ansträngande. (ja jag är helt slut som artist efter denna långköraren. 9:onde & sista dagen imorgon) Ville helst stanna vid vägkanten & gråta av utmattning. Ja så synd va det om mig. Det va dimma hela vägen till stan & halvvägs stannade jag vid vägkanten & la mig bakom en annan bil så jag kunde följa dennas baklyktor ist för att försöka se mittlinjen genom all jävla sand dom kört ut inatt. Så nu är bilen blästrad också. :-S
Såhär såg det ut härom dagen vid 10 tiden. Då va det ändå rätt lite dimma & okej sikt jämnfört med imorse. Mörkret gör det ju också ännu värre.

Kom fram till jobbet vid 5 i 7.... KL 7 ska jag öppna. Rusar upp & byter om helt vimmelkantig efter den ansträngande bilresan & när jag kommer ut till kassorna börjar Gotlandsnytt i butiksradion & klockan är 7. Det va verkligen i sista sekunden.

Dessutom så har dimman även idag påverkat flyget till ön. Och därför kom inte kvällstidningarna förän 13 (kommer oftast vid 08) till butiken och min telefon kom inte fram idag heller. Men efter att Tele2 killen ståt i telefon kö i 20min åt mig och sen ringde upp mig så jag slapp vänta i butiken så fick jag veta ATT IMORGON KOMMER DEN ÄNTLIGEN TILL DOM & JAG KAN HÄMTA DEN EFTER JOBBET!! Funderar lite på om det inte gått snabbare att GÅ fram & tillbaka till "Verkstaden" och hämta den själv ... MORR!!

Imorgon är det jag som kör 05:45 för att slippa stressen igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar