lördag 8 februari 2014

Im back!!

När jag för mer än 2v sen lämnade in min Iphone för service och fick en uråldrig lånetelefon hade jag en lite vision av att jag skulle inse massa nackdelar med att ha en smartphone, att jag skulle må bättre av att banta tiden på sociala medier & att jag snart skulle vänja mig och att jag rent av skulle tycka att man klarar sig lika bra utan en smart-lur.
Nu med facit i hand kan jag säga att man klarar sig iofs helt ok utan en smartphone MEN det blir bra mycket omständigare i massor av situationer & jävligt mycket tråkigare. Jag har saknat kameran, att snabbt kunna googla fram tex recept, telefonnr, att kunna ha koll på bankkontot, sms&mms är sååå mycket enklare med Iphone än med knapptelefon (trots 2veckors övning tog det en evighet att skriva ett sms) & instagram. Enda positiva m "RETRO" telefonen va batteritiden & mottagningen.
Sociala medier har faktiskt aldrig stressat eller pressat mig någonsin så för mig va det inte en befrielse att vara utan, tvärtom saknade jag direkt den enkla, otvungna & trevliga kontakten som jag har dagligen med vänner & bekanta på Instagram & Facebook. Då tycker ni kanske att man ska ringa sina vänner oftare men jag är ingen telefonpratare & har aldrig varit. Och många av dessa vänner har jag inte ens telenr till & endel har jag inte ens träffat IRL. men dom är mina vänner ändå.

Så det va med STOR glädje jag satte igång min NYA gamla telefon igår.. Och vågar erkänna att jag är lyckligare & mer tillfreds med min smarta-lur än utan.

Inte så PK men ärlig iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar