söndag 16 februari 2014

"Örnen har landat"...

Morfar "Vinga" är här...

Helgen (på jobbet) är över, jag känner mig lite piggare & förkylningen börjar lätta lite..

Idag när jag slutade jobba hämtade jag min pappa vid båten som kom in från Sthlm precis då. Perfekt tajmat.. Så nu har jag hjälp av pappa denna veckan. Jag jobbar till 18 nästan hela veckan så han får sköta hämtning, lämning, zumba på Onsdag & middag. Undra hur slut han kommer va på Fredag? :-D

En annan rolig sak är att den 8 Mars är det Mellofinal. Maja fick ideén att jag&barnen skulle komma upp till Sthlm, Anders skulle stanna "uppe" den helgen och mamma&pappa åker också upp. Så tränger vi in oss alla i deras hus på "gräddhyllan" i 2 nätter, kollar Mellofinal, umgås & äter gott. Jag va inte sen att haka på & igår löste jag så att jag kan gå tidigare från jobbet den fredagen så nu ska jag bara få in barnen till stan.
 Roliga är att den helgen är det visning på Bukowskis inför "Fashion & Diamonds" så självklart ska vi in på Lördagen & titta på "min" klänning innan den förhoppningsvis säljs den 10 mars.

Och nästa helg är det Junta... Som jag längtar efter att hänga med alla fina brudar!

Och om 43dagar bär det av till Neeeew York!!!

Mycket kul framöver alltså!

Och pyssel inspirationen som stått still ett tag tog fart idag igen... Hoppas det håller i sig nu när jag har massa nytt material att jobba med... Och iaf liiite mer tid iom pappa bor här.

Fast snart är det dags att jaga fatt i fler knappar.

2 kommentarer:

  1. Måste bara säga TACK för det goda receptet på pulled pork (det med bbq sås). Blev sugen på att testa det när jag läste om det första gången och i fredags slog jag till. Blev supergott!! Sambon var skeptisk, visst namnet låter kanske inte så gott, men han tyckte också att det var jättegott! Inte mycket förberedelser heller, perfekt! Det enda är ju att man måste ha lite framförhållning, inget man slänger ihop på en halvtimme när man är sugen på det. :)

    SvaraRadera
  2. Så skönt att få lite hjälp, det behövs ibland. Så mycket roligt du har att se fram emot. Den där mellofesten låter inte dum den;)
    Önskar dig en fin dag
    Kram
    Annie

    SvaraRadera