tisdag 8 december 2009

Jakten på den perfekta...

...bäbis-pyjamasen. Den ska ha fot & dragkedja!!! För vilken liten bäbis sparkar inte av strumporna och vilken förälder orkar stå och knäppa 100 knappar kl 03 på natten??

Jag & mamma hittade faktiskt 2st igår på Kappahl, på REA stället till & med. tyvärr i stl 50-56 så dom lär Astrid växt ur nästa vecka typ. Konstiga är att på kappahl så försvinner foten automatiskt runt stl 62-68 på pyjamaserna! Varför då?? Så nu är jag på jakt efter fler liknande. Så har ni något bra tips på bra sidor m bäbiskläder på nätet så mottages det gärna. Har inga bra pyjamaser i källaren ens eftersom att Agnes till skillnad från Astrid va en varm liten bäbis så hon sov mest i bara blöjan..
Igår va BVC Gunilla här och vägde Astrid. Hon landade på 4070g. Födelsevikten va 3800g och hemgångs vikten 3450g. Så hon har ökat duktigt i vikt. Sköna med Astrid är att hon inte verkar vara ett kräkbarn (som Agnes va till hon va 8 månader). Peppar peppar.....

1 kommentar:

  1. Haha, och jag som tycker att det bara finns pyjamasar med fot! Jag vill inte ha det till Anton, han bara "sparkar av" foten hela tiden så att hans egen lilla fot försvinner upp i benet. Han har väl för små fötter... Vi brukar försöka hålla jamasen på plats med mina gummisnoddar! :-) Fast det bästa tycker jag är jamas utan fot och så barfota så att tårna får luftas lite också.

    SvaraRadera