lördag 19 december 2009

Julpyntat & nästan klart.

Julen börjar kännas riktigt nära nu... Mysigt!

Vi har i min familj alltid haft traditionen att klä granen dagen före julafton. Tror inte jag kommer föra det vidare. Vi klädde granen idag. Hela 4 dar före "doppare dagen" känns liiite konstigt för det är inte så vi gjort innan. Men om vi ska hinna njuta av den innan den åker ut igen så får vi börja några dar tidigare Jag tröttnar nämligen alltid på julen runt nyår och brukar slänga ut granen då.
Så nu står den här grön & grann och kostade bara 199kr! Underbart pris för en kungsgran. Anders va iväg på granjakt idag. Stannade till vid lions som skulle ha 600 !! (ledsen lions men vi är fattiga småbarnsföräldrar) för en kungsgran så han körde den långa vägen till Barkaby utan gnäll. Efter att ha vridit och vänt på massa 199 & 299 kr granar och inte hittat någon enda snygg så ruttnade han och plockade av en halv pall m granar för att hitta en som va lång nog sen tog han den "osedd" på vinst & förlust. Visade sig va en vinst.


Även misteln & tomtar/PRO:s lussetåg ;-) har fått komma fram.
Enda som saknas nu är lite grönmossa och tallris. Så imorgon blir det nog på termobrallor och ut i skogen och gräva mig ner en halvmeter till mossan.
Nu verkar det som om Anders är påväg ner dvs Agnes sover. Nu blir det "Robinson", godisskålen och en halv brie ost! Inte så nyttigt men va ... det är lördag. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar