lördag 5 december 2009

Sköna dagar...

Så underbart att få hjälp av mamma & pappa så här i början. Tack vare dom kunde Anders gå på julbord m sitt jobb igår kväll. Och nästa vecka kommer svärmor och hjälper till.. Helt otroligt vilka föräldrar vi har.. Samma med våra underbara syskon som hjälpt oss m Agnes under dom 4 dagarna vi födde barn & låg på BB. Ovärderligt!!

Har flängt runt lite dom senaste dagarna och det kändes igår att snittet inte va redo för sådana övningar än. Det är det trista m snitt att man blir så "handikappad" i någon vecka efter. Så sen igår kväll har jag ansträngt mig att göra så lite som möjligt försöker sitta i soffan och amma, kolla tv & läsa så mycket det går. Hoppas det onda släpper snart.


Astrid blir finare & finare för varje dag. Fnaset över hela kroppen börjar försvinna och hon börjar fylla ut överskottsskinnet & ser inte längre ut som en torr liten gubbe. :-)Agnes hjälper pappa m blöjbytet.

Agnes & mormor bakar lussebullar..

1 kommentar:

  1. vad skönt att du får så mkt hjälp! speciellt om du blev snittad, förstår att du måste vara riktigt öm i magen nu!!

    stort grattis till ert mirakel! visst är det häftigt hur fort man vänjer sig vid dom, det känns som att de alltid varit med =)

    kramar!

    SvaraRadera