lördag 9 juli 2011

Det går av bara farten....

Idag ska pappan på Sonisphere så jag satt i bilen på väg hem inatt & funderade på vad jag & barnen skulle hitta på för kul idag!
Tänkte att vi kan åka på baklucke loppis i Täby! Det är kul tycker både jag & Agnes, Astrid är nöjd i vagnen om hon får en dricka el glass. Då måste jag ha dubbelvagnen så jag kan ha Astrid fastspänd. Agnes kan ju hoppa ur & in i vagnen utan att hon springer iväg. Åh va mysigt. Ser det framför mig hur vi går där & småpratar och hittar fina bilar till Agnes nya garage. Står o tittar på lite fina skålar, Jag säger Agnes namn men får inget svar, vänder mig om & kikar efter henne, bara en massa folk, ingen Agnes.. Paniken sprider sig. Hör Agnes skrika & jag ser hur några främmande män bär iväg med henne det är "barnarövare"..!!! Nu gäller det att handla snabbt!! Vad gör jag? Rycker jag tag i någon som får passa Astrid? Springer efter, ringer polisen, tänk om jag inte hinner ifatt, alla kommer tro att Agnes bara är trotsig & skriker och blir ivägburen av sin pappa, ingen kommer ingripa. Tänk om jag inte får tag i henne, vad kommer hända med Agnes, vad ledsen hon kommer vara & så har hon inte sin kanin. Kommer hon bli satt i ett låst rum helt ensam............ STOPP!! VARFÖR bygger jag upp sådana HEMSKA katastrofer i huvudet?? Helt sjukt ju!? Gasar på för att hinna hem snabbare för att krama om mina fina sovande ungar!

Innan jag kom hem igår bestämde jag alltså att Agnes oxå får sitta fastspänd i vagnen idag på loppis & jag kommer inte lämna dom med blicken i en sekund! Kanske kommer jag lyckas rycka med mig lite barnkläder & en skål. Får chansa på att dom är hela för så länge hinner jag inte titta innan jag måste se att mina kära ungar sitter kvar i vagnen..
Sen vet jag att när jag väl är där på loppisen så är det hur lugnt som helst & Agnes kommer inte sitta i vagnen men hon kommer inte bli bortrövad. Farligt att sitta i bilen & låta tankarna sväva iväg! Händer ibland, som tur va begränsar det mig inte utan jag säger åt mig själv på skarpen att det där är trams!! :-D Men ändå.... varför låter jag hjärnan dra igång på det spåret?

Nu bär det av & lämna Anders & sen ska vi på LOPPIS jag & barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar