onsdag 14 september 2011

En vanlig vab-dag & lite om budgivningen...

Känner mig piggare & bättre dag för dag.. :-D Skönt det känns att kunna känna av, STOPPA & "backa" när stressen, paniken & ångesten närmar sig.. Imponerad av mig själv faktiskt !!*ryggdunkar* Har ju faktiskt lärt mig något av min KBT-tant (som jag iofs inte träffar längre) & mindfullness. Nästa gång kanske jag slipper däcka ihop alls...

Idag vabbar jag Agnes som har jätte ont i örat. Hon berättade det & grät i telefon när vi pratade igår när jag va på jobbet. Usch vad jobbigt det är att inte kunna slänga sig hem & trösta. Tur att hon har världens bästa pappa som klarar det lika bra (om inte bättre då han är så lugn & trygg) som mig. Men det känns lite jobbigt för mig att inte vara där ändå... Så idag har vi varit hos doktorn & fått veta att vi ska komma tillbaka om det inte gått över på 3 dar eller om det spricker. :-S Ge näsdroppar & smärtstillande om det blir besvärligt för henne...
Sen tog vi en fika, köpte fleecemössor till tjejerna på Lindex, handlade mat & nu gosar Agnes i soffan m en film. Snart är det lunchtajm!!

Och budgivningen då?? Jo vad vi vet så pågår den fortf. Vi fick 1bud i morse.... Kanske kommer det fler kanske är det över nu.. Fortfarande spännande! Försiktigt optimistisk för först ska det ju skrivas papper, sen besiktas & sen är köpet "klart"! Inte gjort i en handvändning det här.... Men som det ser ut nu så kommer vi flytta till GOTLAND i vinter! Gaaalet kul & spännande!!

1 kommentar:

  1. Åh vad roligt! Ska inte säga grattis men snart hoppas jag får göra det! Och det verkar som ni har en riktigt mysig dag, jag ser fram emot när Sigge blir lite större och kan fatta det sköna med att slå av på takten.

    SvaraRadera