måndag 12 september 2011

Ibland tar energin slut...

...det gjorde min i Lördags.
Jag va heeelt slut, totalt sänkt & ett enda vrak på kräftskivan. Tänkte att om några öl piggnar jag nog till men det blev bara värre. (Förlåt Jocke&Jos att jag "missade" årets kräftskiva, hade sett fram emot den sååå & jobbat hårt på min "hatt"!! typiskt.. ) Pappa kom & hämtade oss vid 22:30 & jag gick typ rakt i säng när vi kom hem. Sen att Astrid vaknade & vill ha välling precis när vi lagt oss, Agnes hostade sig fördärvad i 1 timme, Anders snarkade & Astrid vaknade än en gång, nu av någon mardröm så vi satte oss & kollade DORA i 20 min. Så vid 02 somnade jag nog den natten.
Fick smått panik på festen när jag började känna igen känslan & symtomerna som jag hade för snart 1år sen då Anders fick köra mig till DS Akuten.
Kände att -FAAAAN inte nu igen!!! Fast det vore iofs inget konstigt om jag skulle säcka ihop nu igen. För det har varit sjukt mycket på senaste tiden. Städning, piffning, fotografering, visning, VAB & på det heltids-skift jobb. Och jag har bollat rund allt och kört på i 100 knyck så gott det gått. Inte konstigt att jag tappar det tillslut. Är ingen super människa tyvärr, även om jag vill tro det ibland. :-S Som tur va anade jag vart åt det barkade & i går (söndags) sova jag bort nästan hela dagen. Helt slut.. Missade tillomed när mamma&pappa åkte hem.


TACK UNDERBARA NI FÖR ALL HJÄLP I HELGEN!!!!

Steg bara upp ur soffan för att äta lite Thai take away. Somnade sen utan problem vid 21-22 på kvällen & sov hela natten oxå. Vaknade till när Anders va upp m Astrid men kunde inte förmå mig att ens tänka tanken att stiga upp. Imorse va jag fortfarande klen & påväg till jobbet blev jag rädd att jag skulle få sjukskriva mig och åka hem igen. Men så hände något när jag kom till jobbet, jag vet inte vad men all oro & stress rann av mig & trots 10timmars arbetspass så känner jag mig nu piggare än i morse.
Antingen har det vänt nu.... Att jag med vila & rätt "tänk" stoppat ett "Fall down" eller så kommer det i värsta fall igen om någon dag. Imorgon ska jag ta sovmorgon & sova ännu lite till. För det är bästa medicinen för mig. Sömn, göra ingenting & åter sömn!! För både bra sömn & INGENTING har verkligen varit en bristvara senaste tiden..

Budgivningen på huset då?? Jo den rullar fortfarande på, om än saaaakta!! Stod ju still över helgen. 2 spekulanter kvar. Spännande som attans fortfarande alltså!! :-D

1 kommentar:

  1. Ta hand om dig! Låter ju i och för sig som att du gör det rätt bra, men ändå. Hälsan är alltid viktigast!

    SvaraRadera