fredag 23 september 2011

Varit lite tyst här....

har jobbat massor, varit på föräldramöte, handlat det nödvändigast (bäbiskläder till Folke tex ;-D ) snabbt efter jobbet vilket försenat mig ännu 30-60min (tack gode ... för att vi haft Linas matkasse denna veckan) & sen har jag sovit.

Har massor jag vill skriva om men ikväll vill jag hänga med Anders & Agnes i soffan.

Men först vill jag bara snabbt berätta om min underbara man (skiter i att han kommer grymta: -varför berättar du detta??).
Igår jobbade jag 11-20, stressade från jobbet inom ICA Kvantum i Arninge för att handla ost, mjölk, saft & frukt typ... Ander ringde & bekräftade det jag redan visste: -Skynda dig hem sen, vi har massor att städa inför besiktningen imorgon. Och all tvätt ska vi vika oxå. Har inte hunnit så mycket mer än matat & nattat barn.
Jag sa att jag ilar... Och laddade inför ett städpass. Köpte med biskvier som jag vet Anders gillar då han lät så stressad & irriterad. Och hade som alltid lite dåligt samvete över mitt jobb som gör att han oftast få dra tunga kvällspasset med middag, barn nattning alldeles själv...
När jag kommer hem är hallen städad. Jag tänker att: -Ja men då har han iaf hunnit ett rum.. Jag går upp & märker att Agnes oxå sover vilket inte är vanligt så tidigt som 21 & i samma ögonblick ser/fattar jag att ALLT är städat, belysningen är "dimmad", 2 kalla hof står på soffbordet & Robinson är inspelat. Så istf tokstädning sjönk vi ner i soffan med en kall öl & kollade på vårt favvo program.

Egentligen ingen stor sak men sååååå UNDERBAR just då!! Och bättre än alla blommor & smycken i världen! Det är liksom dom små vardagliga välmeningarna som betyder något, inte pryttlarna..


TACK MIN ÄLSKADE ANDERS FÖR ATT DU ÄR MIN..........

2 kommentarer:

  1. Gud så ljuvligt! Just själva överraskningen, vilken grej!

    SvaraRadera
  2. Så gulligt! (pappa tycker att det är lite fjäskigt, men det tycker inte jag)/Mamma

    SvaraRadera