torsdag 5 januari 2012

Smygisen...

Astrid smyger runt här på nätterna & morgonen. Oftast har hon ropat, gråtit eller knatat upp & väckt oss. Men i natt & i morse ändrade hon taktik... Till det sämre.

Jag vaknade vid 02 inatt av att någon står i dörren.... Det är Astrid hon har då vaknat, klättrat ur spjälsängen & knatat upp för trappan (12 steg typ) helt ljudlöst. Varken vi eller Lisa som sover i soffan har hört ett smack!!

I morse hände det igen, jag vaknar av att något låter från Agnes rum. Sträcker ut handen (har väl något svagt minne av att Agnes kommit in inatt) där ligger Agnes. Vem är då i hennes rum? Stiger upp & går in. Där står Astrid & pysslar m några leksaker i lugnan ro.... Undrar hur länge hon varit uppe?

Våran sov-situation här är INTE ultimat tyvärr. På ovanvåningen finns 1 badrum, ett litet rum & ett stort sovrum. thats it.. Agnes somnar bara om vi ligger tillsammans med henne i vår säng & börjar uppskatta grejen med ett " eget rum" så det kan vi inte ta ifrån henne. Astrid måste ha mörkt & tyst när hon ska somna. Hon kan INTE somna eller somna om hos oss utan måste ha sin säng & ett eget tyst rum. Det bekräftades än en gång på Teneriffa. Och vaknar av minsta ljud under natten. Så därför sover hon i datorrummet precis nedanför trappan. Funkat jättebra, tills nu.. Gillar inte att hon knatar runt ljudlöst, tänk om hon går runt här nere ensam... Vi behöver ett hus m 3 sovrum uppe. Visst, vi kan göra som innan & ha Agnes hos oss men då sover vi 3 asdåligt.

Bygga in en sovalkov uppe i Agnes rum till Astrid är på tapeten... Men samtidigt, ska vi sälja snart så är det ju dumt att bygga om!! Som vanligt, vi väntar & ser.... Vad som händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar