söndag 15 december 2013

Var är julen...?

Jag letar & letar men hittar inte julstämningen.. Kan ligga i flyttlåda 236 men jag hittar inte den..  ;-D

Saknar snö, lust, energi & inspiration. Har köpt några klappar (4st) men har minst lika många kvar. Även om vi inte ska köpa så mycket så ligger jag efter. Pyntet ligger i lådorna & jag har inte ens tänkt på gran, julgodis, skinka & städning. Eller jo idag köpte jag faktiskt sirap & havregrädde för att testa att göra mjölkfria knäck. Vi får väl se hur det går med det.

För 1år sen gjorde jag julgodis så det stod härliga till... Tittar bakåt på bloggen Och det kalla skit(dröm)huset såg fan så mycket juligare & mysigare ut än vad det gör här idag..
 Idag har jag mest vikt tvätt, slängt ut dom vissnade hyacinterna (glömde vattna), bråkat med barnen & lagat minestrone...
Angående Minestronen. Jag passar på att göra soppa när Anders inte är hemma.. Då han tycker det är hur äckligt som helst att (Jag citerar honom) "lägga fina råvaror i vatten & koka. Bläää".
 Jag & Astrid Tyckte det va galet gott medans Agnes inte va jätteimpad & skyllde på alla pepparkakor hon ätit hos sin kompis idag.. Det blev en STOR gryta som räckte till oss & många matlådor till mig!!  Mixade lite olika googlade recept med vad vi hade hemma. Bacon, rotselleri, potatis, morötter, köttfärs, tomatpure, vitlök, purjo, vitkål, smal spagetti, voltaire´s buljong. Massa parmesan & persilja på det... Som sagt MUMS!!  

Anders jobbar i Stockholm denna veckan & jag längtar redan till Fredag. Undrar lite hur jag ska ta mig igenom veckan med förståndet i behåll & samtidigt hinna jobba, hitta julkänslan, fixa klappar & städa.
Nu blir det sängen med 2 vakna & hostiga tjejer... Bävar även för VAB i veckan. Puffar på med deras mediciner & hoppas det vänder. Murphy är min skugga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar