torsdag 9 september 2010

såååå trött...

Varför ska hon äta på natten? Började med att hon precis när jag börjat somna till igår vid 23 vaknar & vill ha sin 23 välling. Trodde den skulle komma lite senare då hon va vaken ända till 20:30 igår, Men neeeej! kl 23 ska det va käk.
Snubblar ner och skakar snabbt ihop en innan hon vaknar till helt & börjar skrika. Skyndar mig upp så mycket att jag drämmer tån i trappan på vägen upp så att jag nog bröt den lite.. Svullen som F iaf. Och det gjorde sååååååååååå ONT!!

Sen somnar vi båda snart igen..

Vid 03 är det dags IGEN men då tänkte jag att NEJ! Nu ska vi testa att gosa henne till sömns ist för att ge henne välling. Ha ha!! Jag bytte blöja sen la hon sig på mage och låg och kikade på mig & knorrade men vägrade somna. Tillslut när hon insåg att det inte kommer något käk började hon vråla. Så då va det bara att gå ner.. :-S Och såfort flaskan är tömd så somnar hon fint om.

Kan hon va så hungrig?? Vi har redan bytt välling så nu dricker hon & Agnes samma. Praktiskt men inte sove hon bättre för det! Ska nog börja med att ge gröt typ ½ port, innan kvällsvällingen. Kanske den håller henne mätt lite längre.

Ikväll kommer iaf Anders hem så i natt är det jag som tejpar fast öronpropparna i huvudet och sover heeeela natten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar