torsdag 9 december 2010

Den vanliga ons/tors bloggtorkan...

Börjar se ett mönster. Framåt onsdagen blir det väldigt tyst här & jag bara lääängtar efter Torsdagen hemma m Astrid som iofs alltid blir en dag i bilen då jag stressar runt en massa ärenden innan dagis hämtningen. :-S Lovade mig själv förra veckan att bara softa idag men så kom det en massa "måsten" och så blev det ett himla farande ändå. Well well.. Nääästa Torsdag.............

Idag blev det rundan: Dagis, ICA & Apoteket, Gårigen (Barnsecondhand i Berga) & sist O-råsa för att lämna en retur. Hem äta lunch och nu vägrar Astrid sova för att hon sov i 20 minuter i bilen. Vilket betyder att hon kommer vara dyngtrött nere på julfikan på dagis vid 14:30. Sen överväger jag om jag ska möta upp Janet på Lekiz eller bara åka hem..... Bestämmer nog det efter dagisfikan. Vore trevligt att träffa Janet men samtidig är det snoooor dyrt att betala 140 kr för 1-2 timmars lek.

Astrid i sina nya POP hängslebyxor som jag fynade för 80kr idag.. Spana även in kindtänderna som ligger precis under huden nu.. Inte undra på att hon är sur mellan varven. Kan inte va skönt när kindtänderna ska spricka igenom... Och kolla in dom UNDERBART blåa ögonen. Finaste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar