onsdag 15 december 2010

Mysig morgon...

Kan delvis bero på att Astrid sov från 23-07:30. Då bad jag Anders att kolla så hon andades vid 07:30 (lite våldsamt kanske då han inte hörde någon/såg andning, så han slet upp henne ur sängen) annars hade hon nog sovit ens stund till. :-D Stackars lilla barn. När hon väl lyckas sova gott så väcker nojjiga föräldrar henne... Coolare med 2.an, skulle inte tro det.

Igår va vi förbi Flusvampen med Astrid och hälsade på. Hon drog in och lekte direkt. Men så va där bara 5 barn pga maginfluensa. :-S Går tydligen på hela dagiset just nu. Så därför har vi efter lite om & men beslutat att hålla Agnes hemma idag. Pratade med dagis personalen och dom tyckte det va ett klokt beslut.

Så idag blev det mysig långfrukost hela familjen samlad. Händer rätt sällan då jag aldrig har matlust på morgonen eller så har någon av oss sovmorgon. Men idag va jag både hungrig & pigg.

Om 2 timmar bär det av till jobbet. Sista passet denna veckan. Tyvärr oxå Jennifers sista dag på Järva krog. :-( Kommer sakna henne massor både för att hon jobbar bra & för att hon är snäll/rolig.. Trots att hon är väldigt mycket yngre så har vi en massa gemensamt & har väldigt roligt ihop när vi jobbar. Nu är jag ensam tjej kvar på heltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar