måndag 6 december 2010

Så mycket bättre mamma.....

när jag jobbar. Så är det bara, helt ärligt! Sorgligt men sant att jag inte är en sådan som kan njuuuuta av föräldraledigheten på heltid. Har försökt 2 gånger men blir bara deppig, rastlös & uttråkad efter 5-6 månader.. Då inte sagt att jag INTE älskar & njuter av mina barn. Älskar att va med dom. Dom är det bästa vi gjort!
Idag har jag stigit upp, duschat, ätit frukost, badat barnen, klippt Agnes & vikt tvätt och klockan är bara 10:30. Hade aldrig hänt om jag skulle varit hemma hela dagen. Då hade jag kanske hunnit med häften. :-S

Nu ska jag iväg en sväng och prata lite (Akut läkarens order, just nu vet jag inte riktigt om det hjälper så mycket. Men Rom bygdes ju inte på en dag) sen hem & äta lunch m hela familjen för att sen åka och jobba.

Känns som en bra dag!

1 kommentar:

  1. Som vanligt så kunde jag inte säga det bättre själv! =) Längtar verkligen tills slutet på januari då jag börjar jobba igen, är sjukt trött på att gå hemma och att vara ensam med barnen vilket känns som heeela tiden. Älskar inte mina barn mindre för det!

    SvaraRadera