söndag 19 december 2010

Snö snö snö & lite till SNÖ!!!

I LOVE IT!!!!

Här har det vräkt ner stora duniga flingor hela dagen, tror vi fått 10-15cm idag... Det är såååå himla mysigt! Visst lite bökigt att skotta & snöröjningen på vår gata är under all kritik.. Men va fasen... Kör man bara i tid & försiktigt så kommer man fram. Anders & Astrid åkte till Nacka nu. Agnes ligger med glansiga ögon i soffan och njuter av tv-mataron. Jag ska tvätta & baka lite biscotti.

Va in på Aftonbladet och då hade dom en omröstning om det va "en FÖR vit jul?" 39% har svarat JA!!! Seriöst! Är svenskarna ALDRIG nöjda m vädret? Måste alltid klagas lite. För varmt, för blaskigt, för blåsigt, för snöigt, för kallt! Bla bla bla, negg, negg, negg!! För några år sen klagades det på att det va en grå jul!!

Jag älskar iaf att vi får en underbart snöig & vit jul! Hoppas bara min lilla Agnes blir frisk snart & att morfar "vinga" & mormors förkylningar reder sig till dan före dan när dom kör mot Sthlm... För snart är det JUL!! Och det är så kul för att i år fattar Agnes äntligen vad det handlar om & vilka roliga saker som väntar. Maja kom med geniala ideen att jag skulle göra en Dora aktig karta till Agnes morgonklapp. Klockrent ju!! KUL KUL KUL!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar