torsdag 16 december 2010

Det gamla vanliga kaoset....

Såklart när det är mina mornar så vaknar Astrid runt 6 & börjar gnaga på sängen. Annat är det när Anders är "ansvarig" då sover hon ofta till 7 och ibland har tillochmed kl 8 hänt.... Whyyy?

Har precis ätit lunch... Blev grönsakssoppa med några bortglömda lätt frostskadade wienerkorvar. Astrid åt som vanligt med gooood aptit 1 ½ portion. Agnes petade i sig lite buljong, all korv & lite potatis. Sen va hon klar!! Gaaah! Så frustrerande när hon äter så dåligt. Funkade faktiskt inte att muta med pannkakor eller glass. Hopplöst!

Astrid sover så nu har lugnet lagt sig över hemmet och jag kan hinna med att tvätta, diska & leka lite med Agnes. Just nu är det Astrid som är den av barnen som är mest "krävande" hon klättrar, trillar & är överallt... Och just nu håller hon på att få monsterkindtänder som verkar göra riktigt ont. Så det gnälls & hängs i benen en hel del.. Inte så lätt att bära runt på 11 kg halva dagarna.

Ang dom där monstertänderna så pratade jag med BVC igår. Grejen är att bauta tänderna kommer ca 2 tänder in, där emellan är det tomt. Inget ovanligt att tänder kommer i olika ordning iofs men BVC tyckte ändå vi skulle kolla hos tandläkaren. Så kl 15 idag ska Astrid till tandis. Undrar hur vi ska få henne att gapa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar