lördag 3 november 2012

Agnes 5års kalas...

Pirrig tjej innan kalaset...  
Kör sålänge jag kan ett enkelt, ostressigt & så disneyfritt kalas som möjligt. :-D Retar ihjäl mig på att det som oftast säljs i kalas-duknings väg är med barbie, spiderman eller Pippi och detta för helt gaaalna pengar. Enda Disney i år blev Musse&Mimmi servetter som jag hittat på kupan för 5kr. Ballonger på ballongpinnar från panduro, Ansiktsmasker från en Kina-affär på söder, våra gamla plastglas från IKEA, engångtallrikar från Lagerhaus & SMÅ godispåsar som jag hittat på Toggas byggnadsvård för 1kr styck..  Våga vägra hysteriska kalas.

Agnes i sin egenhändigt utvalda rosa fluff klänning..  Och skorna va en av dom uppskattade presenterna från farmor&farfar.

Kalaset fortlöpte i lugn & ro faktiskt. Dom ritade, kollade in paketerna & lekte. Vi vuxna hängde mest i sofforna & fikade.  Det va tyvärr flera barn som inte kunde komma så skaran va jämnfört med i fjol rätt liten och det va först mot slutet det blev lite stimmigt..   Sockret i fiskdammen som kickade in...
Agnes gillar inte grädde & tårtor. Hade lovat & även provbakat och misslyckats med en chokladkaka så istället blev det Marängsviss tårta!! Och så dom grymma kalljästa kanelbullarna, hallongrottor & ballerina.  

Agnes va så nöjd och glad!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar