fredag 9 november 2012

Igår kväll & so far idag.........

Igår for jag runt i bla Visby på jakt efter gamla tjocka tyger att täcka för med över dom fönstrena i rummen vi inte är i eller bara passerar. Av farten fick även med mig detta jättefina fat av Mari Simmulson..  :-D
Sen hämtade jag barnen, gjorde mellis mackor.
Till middag åt vi pankopanerade laxen & ris + soyabönor. Dippsåsen blev rätt stark & Astrid va helt rödflammig runt munnen av all chili men hon bara hummade & proppade i sig!  Kul med ett barn som uppskattar mat iaf.. Agnes är iofs bättre nu än för 1-2år sen men det är fortf ett himla petande...
Hämtade också ut min beställning från systemet. I fjol missade jag "årets glögg" så iår sejfade jag & beställde. Beställde även en låda med supergoda mellanölet "Bistro lager" från spendrups. Det ölet är endast beställningsvara & bara lådvis tyvärr. Kommer mer & mer mellanöl på systemet nu vilket jag gillar som inte tycker så mycket om starköl. 
Efter middagen lämnade jag Anders med disken & 2 gnälliga tjejer & gick på Yoga här i Stånga..  Sköööönt och rogivande. Marita Dahlby är grymt duktig. När jag kom hem sov båda så jag rasade ner i soffan & drack 1L vatten typ. Sååå törstig efter yogan.. "Trädet" & "stående hund" är inte att leka med.. Sen rasade jag i säng & har fått sova ifred fram till  05 ungf då Astrid kom och kramade om mig. Myyysigt men hon tar endel plats & man vågar inte röra sig för mycket för då vaknar hon.. Men idag sov vi länge.. Ända till Astrid & Agnes gemensamt drog igång någon "Nu ska vi gå neeeer & äta frukost" kör... Bara att lyda! 
Nu blir det frukost, inspelade program & tvättvikning!
Jobbar kväll ikväll! Skööönt att få jobba lite men suger liiite att jobba fredagkväll.. Men men har helgen med familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar