måndag 5 november 2012

Stökig start...

Vaknar av det värsta ljudet som finns..... Att någon försöker kräkas brevid mig...   :-S  Slänger mig upp & upptäcker att Astrid inte mår så bra. Anders hjälper henne medans jag rusar ner & hämtar en skål.
Anders berättar att hon hostat och låtit lite kruppig under natten & att han gett henne hostmedicin (har bara ett svagt minne av att någon låtit hes).. När hon vaknade (04:44 va klockan när vår dag började) hade hon feber, näsblod & kräktes upp slem som alltid när hon har feber. Liiiite nervös över att det skulle vara något annat men märker snart att det är pga febern..
Sen håller jag på att svimma för att jag rusat upp & stressat ner så jag är likblek. Vadå kaos... :-D

Efter att ha suttit med huvudet i knät i någon minut, stoppat slemmig snutte & lakan i tvättmaskinen och suppat Astrid så lägger vi oss och kollar film. Hon kräks slem en gång till men kl 06:30 är hon sitt gamla jag och vill ner och äta frukost..

Anders lämnar oss för att jobba men först tänder han en brasa & gör en kaffe till mig! Underbara man! Så jag, Astrid & kaffekoppen kryper upp framför brasan och myser till barnkanalen.



Så ännu en natt med lite för lite sömn... Som tur va har vi inte något planerat idag utan det blir hemma häng, max en sväng till affären.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar