onsdag 14 november 2012

Lång UNDERBAR skitnatt!!

Somnade vid 22:30 igår typ. Skööönt att komma i säng innan 23 för en gång skull.
Sen vaknade jag av att det ringde i Anders telefon vid 00:15 och det va ett grymt samtal från en nybliven pappa. Agnes & Astrid hade fått en lite kusin! Så glad för er Josefine & Jocke! Nu börjar livet 2.0 och det är så häftigt! 
Jag blev alldeles glad & klarvaken. När samtalet kom låg jag & Anders på varsin ytterkant & tjejerna ägde resten av sängen. Vi bar in barnen i sina sängar, pratade om lilla bäbisen & tittade på bilden som kom strax efter. Hon är så galet söt! Inte många nyfödda är sådär jättesöta men hon är faktiskt jättesöt & hade en sådär nyfödd vaken blick. Snart somnade Anders & jag låg och minns tillbaka lite till vår egna första natt med nyfödda tjejerna. Men snart kom "Somna nu för i..." paniken.. Gav strax upp & satte på en film, såg klart den & satte sen på slutet av en annan frånsomnad film... Men icke att jag somnade... Men tillslut vid 04 kom äntligen john blund... 2 h senare ringde klockan och jag hade bara fått 3,5h sömn. Jag ville bara dra täcket över huvudet & gömma mig. Men det går ju inte.. Upp, fixa mig,barn, frukost, stressa till dagis och till på köpet hade jag ont om bensin i bilen också. När det va 8km kvar till stan stod det "--- km kvar till tom tank" till på köpet va jag liiiite sent ute också. Snacka om stressmoment. Men jag hann till Statoil, klämde i lite bensin & prick kl 09 stämplade jag in ombytt & klar! Phuuu....

Dagen har gått bra och jag har känt mig pigg & glad. Det har ju kommit ett fint litet barn till världen! Ser fram emot att träffa henne & hennes föräldrar i vinter!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar