onsdag 28 november 2012

Fråga mig inte hur..

....jag hinner "loppa". Men på något sätt hinner jag klämma in det. Och ofta är barnen med...
En GIGANTISK (har bara sett liten & mellan förut) "Quality street" plåtburk. Och en annan fin..
En Stoooor lila "glaskupa" som får rymma senaste veckornas vintage julgrans figurer.
En skitsnygg lampfot i porslin. "Made in Italy"

Nu ska jag berätta om veckans ANTIKLIMAX!!! Inte sörjt färdigt så jag har gömt den i garderoben... Förra söndagen flydde jag iväg för att få sk egentid.. Drog till smågårde på Auktion. Drack kaffe, kikade runt, spanade in folk, googlade på lite saker, lärde mig lite nytt & hittade en favorit. En stor vid kappa i fladdermus modell från finska designern Annikki Karvinen. Hängde med i 2h för att vänta in klädställningen. Så när det va dags ropade han ut något ni vill buda på så plocka fram, en tant plockade tre plagg som ropades ut  & innan jag hann andas eller ta ett steg fram efter det så sa han att då tar vi resten i ett parti.. Med min kappa följde alltså 20 andra plagg. Jag hängde med till 400kr sen rykte jag på axlarna & sa rätt ut att jag hade hoppats på lite mindre partier, att jag va bara intresserad ev en kappa.  Tanten jag budade emot sa att vi kan nog komma övereens om det inte va något hon ville ha. Så för 100kr blev den fina kappan min. sååååå Läcker i lite sådär oljerocksaktigt tunnt tyg.
Så skulle jag visa upp den på "Juntan" sen på kvällen, hängde den sen på ryggstödet & lyckades sen med konststycket att fastna med foten & typ slita loss hela fickan!!!!  :-(  
Hoppas att en skräddare ska kunna fixa det någolunda men det kommer bli en ful sömm ut från ena fickan..  Klantigt värre!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar