torsdag 3 juni 2010

Fin eftermiddag med Agnes...

Medans Anders & Astrid gosade ner sig med en film i sängen för att vila ryggen så åkte jag & Agnes in till centrum för att handla lite. Vi hittade ett par fin fina Mexx shorts till Agnes på "Småglin" (hade en liten skvätt kvar på ett presentkort) Dom perfekta Agnes-shortsen dvs grå & med ben nedanför knäna (hon får så hemska skavsår annars). Efter ICA så stannade vi på Italienska-glass haket i Berga centrum och delade på en bägare med jordgubbsglass & pratade om vad vi ska göra i helgen.Sen drog vi en repa inom Lindex och hittade en skön jeanskjol på REA till Agnes .

När vi kom hem sov Astrid & Anders så gott att vi gick ut i trädgården för att inte väcka dom. Jag hängde tvätt & Agnes lekte med kattbajs i sandlådan.. Hon hade trampat på det så det silats upp mellan tårna och samma m handen. BLÄÄÄÄÄ!!! Hade glömt dra över skyddet i natt. Så det blev sanering. Efter att ha gnuggat hennes fötter m "scotch brite" gick vi en sväng ner i skogen & plockde en stor fin bukett m liljekonvalj.


Sen väckte vi resten av familjen och åt pizzamackor. Nu är Anders iväg på info möte om fibernätet som ska dras här i Augusti!! Yipppie!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar