onsdag 9 juni 2010

tyst!!

Blir väldigt tyst när jag är iväg såhär... Blir lixom inte av att blogga. Har fullt upp m barnen, att hälsa på vänner, släkt & hänga med mamma&pappa.

Igår körde jag en nostalgirunda i källaren.. Letade upp lite roliga leksaker till Agnes & läste gamla "hemliga-lappar" & skrattade åt klassfoton. Hittade bla dom här!! Älskade mina "get a grip" dom höll knappt ihop på slutet och jag hade skruvar som stack mig i fötterna men det va inget jag brydde mig om.. Ska man va "tuff" får man lida pin. Det är hårt att va punkare el vad jag nu va.... :-) mer punk/hippie eller något.



Och denna!!! Ett bevis på hur ohändig jag är... Minns att det skulle bli ett mumintroll men det sket sig med maskorna så jag fick ett psykbryt & raffsade ihop den snabbt som ... och det blev en tjock hund el något.. Va såååå sur minns jag. Hatade syslöjd!! :-D

Idag fick jag lite sovmorgon... Barnen hängde m mormor. Dom fick väcka mig kl halv 10, hade dom inte gjort det hade jag nog kunnat sova till imorgon bitti... :-)

Sen efter lunch ska jag dra ensam till Åkessons Antik & fynda lite tänkte jag. Bla leta efter en gammal utdragssäng till Astrid då Agnes har min gamla & det vore snyggt m liknade sängar till tjejerna i deras rum sen..

Imorgon bär det av tillbaka till Sthlm. Ska bli så kul att se köket! Anders skickade en bild igår kväll. han är såååå DUKTIG!!! Blir jättefint! Saknar min älskade "handy man" ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar