lördag 19 juni 2010

Total Diss!!!!

RÄTTELSE: Allt i inlägget nedan är inte heeeelt sant... En sak som är säket är att JAG sov från 23-04:30 iaf. :-) Tydligen så har Astrid legat & knorrat i sin säng vid 2 så Anders hade gått upp & gjort en flaska och sövt om henne och lagt tillbaka henne i sin säng. :-) Inte konstigt att kl 2 tutten va öm i morse. Men det viktiga i kråksången ? är att hon inte ville amma kl 09:30.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Barnens farmor & farfar är här. Vi fick sovmorgon idag. sköönt!
Inatt ammade Astrid 1:a & enda gången vid 4:30 i morse dvs sovit non stop sen nattflaskan vid 23. Skönt. Men när jag vaknade nu vid 9:30 spände det ordentligt i det oammade bröstet. Så jag tänkte ge henne ett litet mellis (trots att jag slutat amma på dagen, förutom vid tröst någon enstaka gång) för att släppa på trycket lite.

HON TOTAL DISSADE!! Tittade mest konstig på mig & satte handen och tryckte ifrån.

Jag fick ta till pumpen ist helt enkelt....

Lite snopet då hon varit en riktig "tuttbäbis". Men i bästa fall så håller hon på att sluta själv precis som Agnes gjorde vid 7½ månad. Hoppas på det. Man hör mardrömshistorier om att sluta amma med massa tårar & vakna nätter. Sen att det känns lite vemodigt för mig är en annan sak. Men det är ju hon som får bestämma. Inte för min skull jag ammar. Men jag tror hon kommer behålla nattmålet ett tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar