fredag 5 november 2010

När man minst anar det....

Jag har kollat på "Sex and the city 2" ikväll (istället för den där sorgliga filmen). Härligt m GLADA tjejfilmer. Fällde några tårar samtidigt som jag skrattade när Charlotte sitter och dricker en drink och äntligen erkänner att hon tycker det är jobbigt ibland med barnen och att dom faktiskt går henne på nerverna. Är nog bara mammor som skratt-gråter vid den scenen. :-)Bra film, inte som 1:an men den va Absolut okej! Bara att jag hade ro att sitta kvar hela filmen är ett bra bevis på det!!



Sen gick jag upp, tog ett långt varmt bad & läste illustrerad vetenskap (viktigt m balans). ;-) När jag fått på mig pyjamasen och kryper upp i sängen m min bok och öppnar den då trillar en lapp ut......... Lappen har monogram från Clarion vet inte om den lades dit då när vi bodde där eller senare... Hur som helst gjorde den min dag & flera dar därtill!



Du är verkligen UNDERBAR Anders!! Ingen stor romantiker som köper blommor, smycken, bjuder på middagar & choklad.. Men när man minst anar det så får man en kärleksförklaring som slår allt det där!!!

Förlåt älskling, du tycker säkert det här är skiiit pinsamt, men det struntar jag i just nu!! För jag spricker om jag inte får berätta för alla hur fin du är!
JAG ÄLSKAR DIG!!

2 kommentarer:

  1. Kan jag skicka min man på kurs hon honom?

    SvaraRadera
  2. Blommor och smycken är egentligen inte värt alltför mycket i jämförelse med lappar skrivna från hjärtat.

    SvaraRadera