fredag 5 november 2010

Skön städdag!!

Har sorterat, slängt & packat ner alla urvuxna barnkläder som höll på att ta över gästrummet. Äntligen också fått tummen loss att packa ner sommarkläderna i vaccumpåsen och lagt den i källaren. Hade fastnat i soffan på Agnes rum. Skönt att få det avklarat. Sen har jag små plockat och röjt upp här. Spelat lite sims 3 mellan varven. Städat fast i lugn & ro. Har ändå hunnit mer än vad jag skulle göra på 2 dar här hemma.



Och när jag städade i skafferiet så hittade jag en flaska rött m typ 2 glas kvar. Blev nog över sen mamma & pappa va här sist. Är ingen stor vinfantast, dricker kanske 2-3 glas/år. Men idag blev jag lite sugen och oj va gott det va med ett glas rött vin och mini kalamata oliver.. Nu ska jag sjunka ner i soffan m vinet, oliverna och en riktigt härlig tjejfilm. "Allt för min syster" m Cameron Diaz.




Kollade på klockan nyss.. OJ klockan är bara 16:30!! Är ju kolmörkt ute redan, trodde den va typ 18 iaf! Ja ja Då om någon gång så är det tillåtet att sjunka ner i soffan m en tjejfilm & ett glas rött.... kl 16:30!!

2 kommentarer: