fredag 1 oktober 2010

Nära sopbilsupplevelse & linbana!!

Agnes ÄLSKAR att titta på när sopbilen kommer.. Idag va vi precis påväg iväg till lekparken när jag hörde den nere på gatan så vi hoppade ur bilen igen för att kolla in den på nära håll. Idag va det den trevliga roliga chaffisen oxå som brukar vinka.. (Dags att börja jobba igen när man har koll på dom olika sopbils chaffisarna) ;-)

Sen åkte vi till lekparken i Vaxholm. Agnes & Roddan är verkligen så fina ihop. Dom turades om att åka linbana, gungade & härjade i klätter ställningen.
Jag & Janet fick än en gång bekräftat att vi inte fick med info bladet från BB/BVC/MVC att ALLA föräldralediga mammor ska klä sig i "skaljackor" alt vindjackor, Jeans m dragsko nere & fotriktiga kängor och ha håret i en enkel hästsvans. Dra ungarna i en phil&ted el joggingvagn. Ha lådor m hemlagade plättar & ekologisk frukt och vatten till barnen. Kände oss som alltid lite utanför & uttittade i lekparken. Hon i jeans, svart kofta & svarta mockastövlar, jag i converse, vadlånga jeans & loppis skjorta från något folkdansgille. ;-D Våra Ungar bjöds på köpe smoothie, frukpure på BURK!!, bananer & gudförbjude tetra MER!!!!!


Va iaf en trevlig eftermiddag som slutade m Thai take away middag hos Linner´s som i sin tur slutade med att Agnes åt upp (varför äta ALLT??) en magnet del på Roddans nya leksak så vi fick ringa sjukvårdsupplysningen & kolla läget. Magneter i barn mage är dååååligt!!! Men de va tydligen ingen fara. Kanske att hon kunde få ont i magen men han trodde inte ens det då det va så lite.
God afton!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar