torsdag 21 oktober 2010

Så definitivt..

på något sätt....

Idag va jag till MVC för att fixa preventivmedel. Blev tillslut p-piller men att jag kanske byter till hormon spiral sen. Vill se hur jag reagerar på hormonerna först. Typ 9 år sen jag åt piller sist. Tänkte först satsa på kopparspiral men ändrade mig när jag hört om vanligaste biverkningarna.

Vi ska inte ha fler barn. Vi har varit klara över det läääänge men att få det där receptet gör att det känns så definitivt. Väldigt vemodigt men också förväntansfullt. Att en så häftig del av vårt liv är förbi. Det gick så snabbt. Tjoff tjoff så va vi 2-barnsföräldrar. Känns ändå som nyss då jag stod m ett positivt test & ringde Anders samtidigt som jag höll min hand på min icke befintliga gravid magen. Tänk att aldrig mer få uppleva första sparkarna, ett UL, spänningen inför förlossningen, första ömma & omtumlande dagarna m en ny bäbis & att krypa upp i soffan & amma och nosa på en liiiten bäbis. Men va skönt att slippa såriga bröstvårtor och ömt snitt, vaken nätter, kladdiga middagar där man knappt hinner äta mellan bäbisens skedar & stressen över att inte förstå varför bäbisen skriker. Jag får göra mitt bästa att behålla mina minnen & glädjs över det HÄFTIGA jag upplevt. Att bära & föda 2 vackra flickor.
Som min BM Lisa sa idag att det verkligen är en speciell tid m småbarn men att det som hon har nu med minsta barnet som är 5 år är såååå skönt jämnfört m bäbistiden. Nu kan dom resa, gå på restaurang & museeum och faktiskt njuta & uppleva det ihop med barnen utan att behöva vara på språng hela tiden. Tänk att sitta ner & äta en hel måltid. :-) Ser verkligen fram emot tiden som kommer.

Sålänge ska jag självklart njuuuuta av underbara kaoset m mina små barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar