fredag 29 oktober 2010

Ny shoppat...

Blev en snabb sväng till Centrum & Kappahl. Skulle blivit ICA oxå om inte Agnes förvandlats till "Drygast & busigast i världen". Så fort jag tittade bort så gjode hon tjurrusningar iväg i folkvimlet eller gömde sig på Kappahl.... Helt orädd för "stora världen" och skit kul att bli jagad.

Inte lika kul enligt mig som får rusa runt svettig m barnvagn mellan hyllorna...... Hon är värkligen läskigt snabb.


Tyvärr så hade dom bara fått in 2 st byxor i stora modellen av "Vintage stories" en stl 128 & en 86. Huuum???
Astrid fick ett par fin fina harembyxor & Agnes fick ett par jeans vilket va välbehövligt (dom andra i garderoben börjar bli lite väl korta & små). Likaså pyjamaserna så det blev en sådan oxå. Och så valde Agnes ett pack m trosor. Stora tjejen använder nu bara blöja på natten. Och missödena på dagen blir färre & färre, va nog en vecka sen nu tror jag. Tyvärr envisas hon fortf med att göra nr2 i trosorna alt blöjan på morgonen men det ordnar nog upp sig snart oxå.

1 kommentar:

  1. Dom där jeansen har Vera också, älskar dom!=)

    Skönt att det går bra med nappen, eller utan den rättare sagt, vi siktar nog också in oss på 3 årsdagen i februari. Men jag är såå less på den redan nu, fast känns som att hon verkligen inte är redo. Dock så ska vi försöka ha den så lite som möjligt nu, fick hon bestämma skulle hon ha den dygnet runt.. Fattar inte..=S

    SvaraRadera