lördag 23 oktober 2010

Every year...

kvällspressens nya årliga traditionen är tydligen att göra KATASTROF (klicka på ordet för att läsa artikeln) av den årliga influensan (som vi drabbats av mer el mindre varje år sen läänge)!! I år försöker dom igen & hoppas väl på samma försäljningsrekord som förra året.

På senaste mötet spånades det nog: Ja, har vi något från smittskyddsinstitutet än? Ja. Infon om den årliga influensan & vaccinet har kommit. Ska vi köra på det!? Ja. Kör dödssiffror & ordet aggressiv & variant av Hongkonginfluensa!!!!

Nu kommer det närmsta månaden komma löpsedlar med texter som : "SÅ SKYDDAR DU DIG" "INFLUENSANS FÖRSTA DÖDSOFFER" "HÄR ÄR FOLK SJUKA, VI HAR LISTAN KOMMUN FÖR KOMMUN"


Jag bli sååå trött på kvällstidningarna & hur dom faktiskt skrämmer upp folk. Tycker faktiskt att kvällstidningarna mer & mer börjar likna den gamla godingen "En ding ding värld". Allt man läser måste man ta med en nya salt. För väldigt mycket vrids för att göras sensationellt. Och på löpen skrivs dom "starka" orden m fetstil & det informativa mellan raderna eler utelämnas helt för att först nämnas i själva texten.


Ska erkänna att jag va lite svettig förra året m svinis men då bara pga att jag va höggravid. Men efter att ha pratat m husläkaren så beslutade jag att inte vaccinera mig eller familjen.

Så glöm inte dom kritiska läsglasen & saltkaret när ni läser tidningen näst....

2 kommentarer:

  1. Ha ha... ja du har rätt... men ibland blir man skrämd ändå ; (även om jag inte är vidare lättskrämd)

    SvaraRadera
  2. Väl talat! jag gick på det i fjor och vaccinerade mig. Det blir inget av med mer influensavaccin för min del i alla fall!

    SvaraRadera