söndag 3 oktober 2010

Oh what a day... and night!

Igår skulle jag & Anders in till stan och shoppa & luncha lite, barnfria och allt...


TRODDE JAG!!


Har aldrig blivit så blåst!


Medans Anders & Jocke skulle byta bil så skulle jag upp & hjälpa Josefine med att fylla på Salt & Spolglans i deras diskmaskin. När jag kommer in i köket m siktet inställt på maskinen hoppar massa härliga tjejer skrikandes upp bakom bardisken.. Shit va jag blev rädd, förvånad & GLAD!!

Det blev rosa bubbel, frukt, ost och en massa skratt medans jag landade och tillslut fattade att det inte blir en dag m Anders.. Självklart blev det ett klädbyte oxå.



Sen bar det av in mot stan och ner i en källare på Östermalm. SPAradiset!! UNDERBART. Ombyte till Bikini, lite fruktfat, vatten,mer rosa bubbel & bubbelpool. Där satt vi 2 timmar och gottade oss & jag fick äran att berätta om "Exen". :-)


Tiden rusade iväg & det blev snabb påklädning & vidare till en fin fin salong en bit bort. Där käkade vi supergoda baugetter & jag blev sminkad & fixad i håret. Underbart skönt. Här fick jag oxå ett paket med en superfin känning till kvällen. Fullträff som alltid Ida!



Vi hoppade sen in i bilarna igen och åkte ner mot stan. Det bar iväg längs Sveavägen och in på Hard rock! Här njöt jag en stor kall Hof & svara på frågor som även Anders svarat på. Nästan alla rätt. Vi har ju varit ett par i nästan 10 år. Känner varann utan & innan. :-)

Sen bar det av vidare norrut på Sveavägen. Vi stannade utanför en Japansk restaurang. SUSHI!!! Och sen förstod jag ju oxå att japaner har en annan specialitet. Karaoke!! Värsta mysiga resaurangen, vi hade vip rummet m egen toa tom. Precis när vi skulle beställa så dök det upp 2 dårar i en ko & en får mask som dansade utanför fönstret. :-)Min kusin Johanna & vännen Maria joinade oss efter att ha jobbat! Superkul då dom sagt att dom inte kunde komma. Där inne satt vi sen och åt (ljuvlig sushi) och när vi ätit klart drog dom igång karaoken... Svårt utan singback & med knäppa Japanska bildspel på Bil demo & landskapsvyer. Men efter ett tag (några fler öl) så släppte det & vi sjöng på för fullt. Stackars dom andra gästerna då enda dörren va en skjutdörr i papp.




Framåt 22 snåret bar det av vidare för att tillfredställa danssuget.. Och vad är då det bästa stället att gå när man gillar att svänga sina lurviga till schlager? GOLDEN HITS!!!



När klockan närmade 24 och tårna började ömma och ögonen va tunga åkte jag med Maja hem. Som final på den underbara dagen skulle jag få en natt på bortaplan m ostörd sömn & en lugn morgon. Underbart!! Sov såååå gott & när jag vaknade i morse kände jag mig förvånansvärt pigg. Joel gjorde smoothie & vi kollade på "Muriels wedding" i soffan.



Vilken underbar dag. Skön, lugn, avslappnad heldag m massa sköna tjejer! Kan det bli bättre??
TACK TACK TACK!!! Ni är för underbara!!!!

2 kommentarer:

  1. Det är du som är underbar. Det var super kul, spännande,pirrigt och ett nöje att få planera och genomföra denna dag för dej. Jag är lika nöjd som dej och otroligt glad att en viss annan restaurang (behöver ju inte nämna några namn) fick ohyra :)
    Framför allt så älskar jag kortet med Johanna i bakgrunden. Tycker att den förmedlar känslan för dagen och kvällen.
    Om någon skulle höra en historia där något fått sin middag förstörd av dåligt karaoke så kan jag bara säga grattis; det var min karaoke oskuld som togs :)

    /Lillstrumpa Maja

    SvaraRadera
  2. Åh en möhippa?? Vilka fina vänner du har! =)

    SvaraRadera