onsdag 6 oktober 2010

Nostalgi!!

Jag är verkligen helt galet nostalgisk. Nästan på gränsen till sjukligt nostalgisk ibland iaf när det gäller mina barn...
  • VARJE gång jag kör förbi Danderyds sjukhus, vilket jag gör dagligen på väg till jobbet så får jag alltid en glädjeklump i magen. Det va här jag födde mina fin fina barn. Direkt börjar det kittla bakom näsan & ögonen tåras och jag skulle kunna betala en årslön för att kunna spola tillbaka & uppleva allt om igen..
  • Lukten av Nivea Happy time funkar likadant. Jag kastas direkt tillbaka till känslan av förväntan & spänningen innan Agnes föddes. (använde den duschkrämen innan hon kom & på BB) Använde den oxå sista veckorna innan Astrid kom. Nu ligger det en halvfull flaska i badrummet som jag sparat och som jag gå & sniffar på ibland.
  • När jag sitter och ska försöka skänka/sälja bäbiskläder slutar det alltid med en MEGA hög till sparas & mini hög till skänkas/säljas. Samma med leksaker. Har jag ett positivt minne av plagget/saken så går det ju bara inte att slänga/sälja. Detta är dock INTE okej. Jobbar stenhårt på att sluta spara på allt! ;-) För en månad sen slängde jag pyjamasbyxorna jag hängde i på BB när jag fått Astrid. Va så sjuuukt fula men ändå tog det emot!! Nu har vi satt upp en regel att alla pengar jag/vi lyckas få in på att sälja på blocket/tradera/loppis ska gå direkt till ett resekonto!!! För Åhhhh! Vad jag vill resa snart igen. Thailand,Vietnam eller Sri lanka Jag, Anders & barnen!! Hoppas detta kan hjälpa mig att tömma vår källare. ;-)
  • Och när jag passerar Rissne så kommer känslorna & minnena från min & Anders liv innan barnen tillbaka. Tillbaka dit skulle jag oxå vilja spola mig ibland. ;-)

Finns 1000 minnen till i hjärnan som ploppar upp ibland när jag kommer till någon speciell plats eller känner en doft. Måtte jag aldrig bli dement! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar