fredag 7 oktober 2011

Det va inte jag....

Det finns vissa oskrivna regler i samhället. Man står still till höger i rulltrappan, man sätter sig inte bredvid någon annan på bussen om det finns lediga säten & MAN SMYGPRUTTAR INTE I HISSAR!!!

Idag skulle jag köra ner 2 hyrbilar från garaget i huset mittemot. Går in genom entrén trycker ner hissen, hissen kommer och ut stiger en "kängpunkare" (fråga mig inte vad han gjorde där) Han hälsar & önskar mig trevlig helg. Tycker han verkar lite stressad & blyg. Förstår snart varför. Jag går in i hissen & känner direkt att han garanterat lagt av en ordentlig ...... BLÄÄÄÄÄ!! Vad fan tänkte han? Hissar är ett offentligt & "slutet rum". MAN PRUTTAR INTE I EN HISS!! Det vädras lixom aldrig ut & flera blir drabbade om & om igen... (lukten satt kvar när jag åkte upp för att ta andra bilen oxå) INTE OKEJ!!
Andades m munnen & trycker på 2.an. Hissen börjar åka & stannar men först på 1:a vån. Där ligger AUDI.s showroom. Och in till mig i pruttlukten stiger en ung, cool & snygg kille. Jag ville bara dö... Men vad ska jag göra? Kan ju inte skylla på kängpunkaren som åkte innan, känns ju som att det är en riktigt risig ursäkt som mer stärker än friar mig från skuld.. Så jag är bara tyst & önskar honom en trevlig helg när jag går ut på 2.an & dör lite grann!! Ringde direkt till Anders!!

Nu kommer jag bli kallad "Hon på Statoil som pruttat i hissen" på hela AUDI Järva krog ..... Måtte huset bli sålt snart så vi kan fly fastlandet!!

1 kommentar:

  1. Nästa gång du åker hiss får du ha med nån typ lukta gott spray. hihi Lycka till med huset.

    SvaraRadera