onsdag 19 oktober 2011

Hur ska jag få ihop detta då..?

På lördag är det barnkalas för Agnes 4-år och jag har inte gjort, förberett eller planerat ett endaste smack!! Jag har köpt 2st tårtbilder på tradera & tagit fram dom skrynkliga vimplarna. Thats it!
Hur ska jag hunnit med mer?? Mamma, Riiita!, mamma, Bäääära, Mamma, kom kom! Mamma, pärla! Mamma, hungrig!, Mamma, törstig!! och så ett heltidspass på det fram till 22.. Har tagit fram ett papper & skrivit "kalas" på men 1 timme senare va det borta & upphittades under Astrids penna. Har även skrivit upp "fiskdammspåsar" på ett kvitto bakom kassan som sedan har glömts bort & slängts av bara farten... Helt omöjligt att ens försöka tänka på något annat när man är på jobbet. Fullt ös igår som alltid, vilket är väldigt roligt & skönt efter en dag med färgpennor & pärlor! Men NÄR ska jag ens hinna skriva en "to do lista" och sen hinna verkställa den??

*Sätter på filmen m långa farbrorn & lilla Anna och hänger upp tvätten som jag la in igår, plockar in disken, plockar undan alla skorna i hallen så att fläkt- offert killen kommer in sen & skriver "kalas" överst på ett A4.* Hur mycket ska vi sätta att det inte hinns skrivas mer än så idag oxå.....?

Något gött grädde på det här moset då? Jadå, mina handleder är om möjligt ännu mer paj efter att hela dagarna lyfta, bära (Astrid är inne i en "bäääära" fas) och leka m barnen och sen kommer jobbet och dom göromålen på det. Voltaren-gel & TREO mildrar det iaf.. På tisdag är det dags för magnetröntgen & kanske att jag sen får svar på varför dom är paj. Inflamation, förslitning el dylikt... Kul... :-/

När dom skrev det där om: Baksidan blir ofta en farlig snurr av TREO, Coca cola (redbull i mitt fall max 2/dag iaf), kaffe, för lite sömn & dagar som präglas av kaos! i den där artikeln i "Söndag" hade dom skrämmande rätt. Fast jag har som tur inga problem med att somna & sova dom 6h jag får trots det, somnar som ett barn efter att jag kommit ner i varv efter jobbet, tar ca 1 timme.

Det galna är ju att jag VET att detta är heeelt galet & att mitt sviktande imunförsvar beror på stress, det är därför jag fått munsår härom dagen & det är därför jag för ovanlighetens skull känner att jag kanske håller på att bli förkyld.

Jag får börja tagga ner, vila & ta hand om mig själv nästa vecka... eller nått! För just nu har jag inte tiiiiiiid!!

1 kommentar:

  1. Du är så duktig att sätta ord på och beskriva tvåbarnskaoset! Jag vet hur det är!

    SvaraRadera