måndag 24 oktober 2011

Älskar familjehelger...

Så härliga helgerna är när mina föräldrar kommer upp & min syster & hennes Joel kommer hit från "söder om söder" & sover över. Såhär ser det ut:

Just i detta ögonblick har jag ansvar för att steka entrecoten, mamma fixar det sista med salladen, Maja & pappa spelar musik för oss & Joel & Anders leker med barnen... Det är stimmigt, stökigt, stojigt, varmt och alla pratar i mun på varann.. Detta är bland det bästa jag vet.. Ännu roligare blir det när Anders familj är med. Ju fler desto roligare, stimmigare, varmare & härligare!!

Jag är så lycklig över att vi inte har några konflikter i vår familj utan det är enkelt, trevligt & bara roligt när vi ses. Och ännu roligare är att det är så skön stämning när båda (min & Anders) familjerna möts. Alla funkar ihop lixom! Lyckligt lottad för det är ju inte alltid det funkar så bra, tyvärr.

Ska jag komma på något jobbigt........ Då skulle det väl va att det sker alldeles för sällan (mamma&pappa bor 60mil bort & svärföräldrarna på en ö) och att ordningen i köksskåpen tar 1v att återställa & man hittar ingenting i början.. ;-D

1 kommentar: