torsdag 20 oktober 2011

Kalas förberedelser...

Har flängt runt halva dagen & handlat grejer till kalaset. Jag är sådan att har jag föreställt mig något så vill jag ha det så.... Och nu har jag kontroll på läget.... Skööönt!!
Tanken är sådanhär:

pärlor & kritor alt lek. Barnen gör som barnen vill!!
korv tajm
lek
tårta
fiskdamm

Va på den där kalas affären idag i Täby C..... OH MY GOD jätte fina saker & toppen urval men OH MY GOD!! Seriöst, jag tänker INTE pröjsa 100kr för att engångs pippi-tallrikar till ungarna! Och inte heller 40spänn för 20 kitty servetter eller 200kr för "skattkistor" alt 100kr för påsar till ungars godispåse. Gick in & ut, fram & tillbaka ringde Anders 3ggr och tillslut gick jag in på "Clas Olsson" & hittade jätte fina blommiga tallrikar & matchande servetter. Guldiga godispåsar & ballongpinnar fanns på panduro. Hittade sen på Ö&B "tingeling" & "toy story" servetter för 29kr paketet.. Och även en jättefin vaxduk 29kr/m. Kommer bli vimplar i taket, ballonger på pinne & super roligt... och hysteriskt!!

Mitt dilemma: Tycker faktiskt att alla dessa disney kalas prylarna är skit fula... Men Agnes verkar älska det. Men när jag visade det jag köpt idag sa hon -åååhhh. va fint. Tack mamma! Det värmde mitt hjärta & gjorde mig säker på att hon skiter i om tallrikarna är toy story, kitty eller bara blommiga! Kan bli minst lika festligt m "vanliga" papp-tallrikar. Samtidigt som jag tycker det känns så "skräpigt" m engångs artiklar. Jag diskar hellre än fyller soporna. Så bestick & glas blir "äkta" & duken är en återanvändbar vaxduk så då känns det lite bättre.

Lovar att återkomma med bilder från kalasdukningen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar