tisdag 18 oktober 2011

VAB av friska barn...

Barnen är friska men får inte va på förskolan för att Astrid är lite knasig i magen. Blir så ibland när vi glömmer byta ut fullkornsvällingen när hon varit sjuk/krasslig. För hon är som vanligt annars: pigg, glad & äter ordentligt & det är inga fler blöjor än vanligt. Därför känns det lite trist när vi vet att hon är fullt frisk. Man känner ju & kan sitt barn utan & innan.. Ja ja... Policy är policy.... Jag & Anders orkar & vill inte VABa från jobben mer så vi kör den hårda lite stökigare vägen som man iaf orkar med i några dagar. Båda jobbar men VABar 2-3 timmar av våra arbetspass för att få ihop det vid bytet på em.. Inte idealiskt men vi slipper vara borta heldagar från jobbet iaf. Anders börjar 7 & så byts vi av så jag precis hinner till jobbet & så jobbar jag till 22, hemma 23. PHU!!

Just nu pågår utklädningslek & jag tar mig tid för frukost, morgonkaffe & bloggning, sen ska vi limma m torkade kottar & löv, kolla på någon film, kanske baka & på något sätt få till det så jag hinner med tvätt berget & kanske kan få ta en dusch innan jobbet... Gäller att ha massa "hittepå" så man slipper så mycket bråk & gnäll. Det tar bara energi & tålamod från alla inblandade...

Hoppas Astrids magen ordnar sig nu när jag köpt hem mild majsvälling... Båda 2 står nämligen & vrålar efter att åka till dagis när dom vaknat..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar