tisdag 4 oktober 2011

Status...

Har jobbat helg & som alltid avslutas det med ett mördarpass på 10 timmar på måndagen. Samtidigt har dom fattiga 6 timmarna m sömn varit uppdelat i max 2 timmars perioder både inatt & igår natt. Detta pga Astrid men oxå för att när jag väl vaknat & varit uppe så har hjärnan börjar snurra på högvarv när jag återgått till sängen! Låg klarvaken mellan 03-04 inatt USCH!!

Igår ringde mäklaren & berättade att det va ett par som va intresserade av huset & ville komma och titta idag.. Så det va bara att ta i från tårna & frambringa energi som jag inte hade. Städat, tvättat & rensat heeela dagen. Phu...

Släppte in mäklaren & drog sen ner på kanelbulls-fika på dagis. Trevligt, kommer sakna barnens gulliga "fröknar" om vi flyttar!

Prognos från mäklaren då?? Jo dom gillad det & skulle hem, räkna lite & fundera. Hör nog av sig imorgon. Hoppas hoppas! Acceptpris är ju lite först till kvarn..

När vi kom hem från dagis slocknade jag i soffan & har tydligen agerat både pussobjekt & klätterställning. Ingen aning, sovit så hårt att jag inte märkt ett smack. Välbehövligt minst sagt!

Nu tv-soffan med alla härliga säsongsstarter. Top model, DHW & Äntligen hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar