fredag 26 augusti 2011

Bra & Anus Lindex!! NU UPPDATERAT & FÄRDIG SKRIVET!!

Satt och kokade av irritation i morse när barnen testat sina nya kläder, skrev förbrilt & plötsligt va det 10min tills kidsen skulle va på dagis så jag hann inte riiiiktigt avsluta detta inlägget men postade ändå!! Så nu har jag fyllt i & ändrat lite. Läs igen & det är klart!



Bra: Hittade jättefina tröjor till tjejerna. Fanns flera snygga tröjor (som oftast alla på sk poljavd). Denna fanns i gult & svart oxå. Jo jag köpte likadana kläder till dom igen... :-D Älskar lindex som faktiskt har endel prisvärda & skitsnygga barnkläder..







Anus: Storlekarna på pojkavd är alltid lite större. Jävligt konstigt, för 104cl är väl lika mycket för en pojk som för en tjej.. Eller?? Har jag missat att en pojk som är 104cm lång egentligen är 110cm lång?? Märkligt!! Stod där & velade mellan storlekarna(har INGET ögonmått) & frågade tillslut en dam som jobbade där: -Är det så att pojkkläderna faktiskt är lite större än tjejkläderna?? Hon svarade: Jo så är det. Tjejkläderna är oftast lite mer figursydda & tighta & killkläderna mer raka i modellen. SERIÖST!! Sen NÄR har en 4åring en figur??? Visst jag gillar tighta kläder på barnen då jag tycker pösiga kläder känns osmidigt att leka i. Tacka vet vi tights eller naket! (tights, tighta stuprörs jeans kappahl har grymma & tshirtar is the shit. klänning & kjol måste ju vara as stökigt att klättra & hoppa i) :-D Men 104cm är väl alltid 104cm.... Eller!?



Agnes fick en 104 tröja som hon kan växa i konstigt då hon nästan vuxit ur sina 104:or som är inhandlade på sk"flickavd" & Astrid fick oxå en 92:a att växa i, oxå märkligt då 92 är hennes exakta stl nu... Blir alltid lite förvirrad när jag står där & inte har barnen med mig att mäta på och plagg som borde vara precis lagom ser väääldigt stora ut!! Ibland skiter jag i det & köper inget alls då jag tycker det är värdelöst att behöva gå tillbaka & byta storlek..



Varför är inte stl 104 samma för ALLA BARN!!!??



Och vi ska inte ens prata om dom 2 olika jeanstightsen jag köpte på HM:s Flick avd.... Bloggar om det imorgon!!! Visst man får vad man betalar för men va fasen...... Det finns väl iaf EN storleksmall?



1 kommentar:

  1. Ja det där är ju helt jävla vansinnigt. Det var ju ett jäkla rabalder om det (med all rätta) för ett tag sen.

    SvaraRadera