fredag 19 augusti 2011

Plast ångest!!

Har sent om sider börjat nojja om plastpryttlar till barnen. Och fått lätt panik över nappflaskorna m välling jag gav till Agnes. Det va innan dom förbjöd Bisfenol-A flaskorna. Vi ska inte ens prata om paniken ang det jag köpte i Thailand till henne. :-S

Började nojja redan i våras ang alla slitna plast bestick & repiga plast tallrikar som drällde runt här + att jag tyckte det va fult och ofräscht. Så nu har dom rostfria bestick, porslin & glas av glas. Det hela tog rejäl skruv härom dagen när Nyhetsmorgon tog slut & skitprogrammet "Doctors" tog vid och tvn stod på medans jag putsade fönster. Dom pratade om någon 7-årig flicka som va väldigt hårig på rygg,armar & ben. (Agnes har alltid varit småluden. Trodde att "babyfjunet" skulle försvinna men nej det är kvar. Tänker nog ringa BVC nästa vecka) Och då tog dom upp det här med hormon störningar & bisfenol-A flaskor. Agnes hade sådana flaskor i 2år. Och nu har hjärnspöket bestämt att det är flaskorna som gjort henne luden & att hon inte kommer kunna få barn. USCH för mamma-nojjor!!


Därför tänker jag nog köpa dessa till Astrid!! (har sett att "Underbara Clara" har dom)
Och tack vare att jag googlade "glas nappflaska" hittade jag denna mysiga webbshop som säljer dom!! EKOKUL!! Så nu sitter jag här med dåligt mamma samvete för att jag inte va mer medveten & nojjig från början! Tänk allt plask skit som dom tuggat/sugit på. Så dags att börja nu, 3½år senare.


Bättre sent än aldrig känns som en liten tröst, om än väldigt klen sådan!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar